Remco Visser
Remco Visser Good vibes 9 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Dief rooft 3.400 kilo snoep

Een Amerikaanse zoetekauw ging deze week wel heel ver in zijn zucht naar snoepgoed. De 35-jarige Jesus Ibarra werd deze week namelijk in de kraag gevat, omdat hij ruim 3000 kilo snoep had gejat. Dat meldt Huffington Post.

Het ging om een lading afgekeurd snoep, dat door een Mars-fabriek in Californië naar een afvalverwerkingsbedrijf in San Bernardino was gezonden om te vernietigen. Bij aankomst in de verwerkingscentrale bleek echter dat de cabine met 3.400 kilo suikergoed was leeggeroofd.

Nadat er op enkele verkoopsites op internet plots advertenties opdoken waarbij grote hoeveelheden snoepgoed te koop werden aangeboden, besloot de politie poolshoogte te nemen. Bij onderzoek trof men in de woning van Ibarra het verdwenen snoep aan. "De garage van de verdachte was omgebouwd tot provisorische snoepwinkel. Er stonden zo’n 30 rekken vol chocoladerepen en andere zoetwaren", aldus een van de agenten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dief rooft 3.400 kilo snoep
Sluiten