Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 7 jan 2016 / 21:45 uur

Deze klok wekt je met de geur van warme croissantjes

Als je niet gezegend bent met een partner die vroeg uit de veren gaat om warme croissantjes voor je te bakken, is deze wekker van SensorWake wellicht de oplossing. Hij haalt je uit bed met de overheerlijke geur van de versgebakken broodjes.

Deze manier van wakker worden is natuurlijk een stuk aangenamer dan die nare piepjes en deuntjes. Niet zo dol op de geur van croissantjes (wat we ons overigens niet voor kunnen stellen)? Je kunt zelf kiezen welke voor geurcapsule, die goed is voor dertig dagen, je in de alarmklok doet. Word je liever wakker met het aroma van gemalen koffiebonen of de odeur van de frisse zee? Het kan allemaal.

Noodalarm

Gedurende drie minuten vult je slaapkamer zich met de geur naar keuze. Volgens de fabrikant is dat precies genoeg tijd om een slapend persoon te wekken. Mocht je erdoorheen slapen, dan gaat er na de drie minuten een alarmgeluid af zodat je niet te laat op je werk verschijnt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze klok wekt je met de geur van warme croissantjes
Sluiten