Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 8 jan 2016 / 11:47 uur

Deze kinderen zijn gespierder dan jij

Meestal krijg je pas vanaf de pubertijd de neiging om een sixpackje te kweken (of misschien ook wel helemaal nooit), maar sommige kinderen zijn er buitengewoon vroeg bij. Of ze door hun ouders gepusht worden of geboren fitnessgoden zijn, is onbekend, maar feit is dat hun getrainde lichamen zorgen voor een opmerkelijk beeld. Ontmoet de fit kids.

Dash Meager (3)

https://www.instagram.com/p/__huPTJW1e/

Kleine Dash is nog maar 3 jaar oud, maar heeft al een sixpack waar je u tegen zegt. Dit zou hij volgens zijn ouders gekregen hebben door veel rennen en springen, schrijft Daily Mail Australia. „Ik merkte dat Dash de beginselen kreeg van een sixpack toen ik zijn luier verschoonde. Hij gooide zijn voeten omhoog en ik stuurde een foto op naar zijn vader met de vraag: zie jij wat ik zie? Hij is nog te jong om het door te hebben, maar is ongelofelijk gespierd en houdt ontzettend van sporten. Ik voel me gezegend dat ik zo’n gezonde kleine jongen heb.”

Giuliano Stroe (5)

De Roemeens Giuliano kwam in 2009 in het Guinness Book of Records doordat hij de meest gespierde 5-jarige was van dat moment. En als je foto’s ziet van het jochie, snap je waarom hij zo hoog is geëindigd. Het kind trainde bijna elke dag in Italië en kwam daar ook in een tv-show terecht, waarin hij onder andere op zijn handen liep. Zijn vader, die hem altijd meenam naar de sportschool, zag er geen kwaad in. „Hij mag nooit in zijn eentje trainen. Het is nog maar een kind en als hij moe is, gaan we weer weg en spelen.”

Brandon Blake (9)

https://www.facebook.com/frankmedrano99/posts/673104229418499

De 9-jarige Brandon werd een jaar geleden op social media bekend toen foto’s werden gepubliceerd waarop de 8-jarige met een sixpack in de camera kijkt. De Ierse jongen doet naar eigen zeggen elke dag ‘chin-ups’ en trampolinesprongen. Zijn grote held is fitnessgoeroe Frank Medrano, die het jongetje ook bekend heeft gemaakt via een Facebookpost. Medrano schreef bij de foto: „Geweldig om een jonge generatie te beïnvloeden en ik hoop dat hij een gelukkig en gezond leven leidt.”

Liam Hoekstra (9)

Op het eerste gezicht leek Liam in 2009 een normale peuter van 3, maar schijn bedriegt. Zodra hij gewichten in handen kreeg, bleek hij namelijk een enorm sterk joch te zijn. Ook sit-ups waren geen probleem voor hem. „Een hoop televisiestations wilden een serie maken van de sterkste jongetjes ter wereld”, zei moeder Dana ooit. „Ze waren geïnteresseerd in de wetenschap achter zijn kracht. Maar ik ga hem niet in een rare freakshow neerzetten.”

Richard Sandrak (nu 23)

Richard (of zijn ouders) probeerde jaren geleden een ware bodybuildcelebrity te worden in Hollywood. Zijn bijnaam was Little Hercules en op 6-jarige leeftijd werd hij al vergeleken met Arnold Schwarzenegger. Later kreeg hij ook een rol in de film Little Hercules.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze kinderen zijn gespierder dan jij
Sluiten