Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 8 jan 2016

Deze codes geven je toegang tot alle content Netflix

Spendeer jij al je vrije tijd aan Netflix en heb je het gevoel dat het aanbod wat beperkt is? Dat komt omdat de streamingdienst films en series selecteert die aansluiten op jouw kijkgedrag. Op die manier blijven duizenden films, series en documentaires verborgen, tenzij je exact op titels zoekt. Niet getreurd! Er is een lijst met codes opgedoken die je toegang geeft tot de hele Netflixbibliotheek.

Elke Netflixpagina heeft een unieke code achter de URL. De pagina ‘Feel-good comedies’ heeft bijvoorbeeld de codes ‘943’ en ‘944’, ‘Films met Chuck Norris’ code ‘225’ en ‘Films met Arnold Schwarzenegger’ code ‘194’. Wie alle codes bezit, kan dus ongestoord snuffelen in de gigantische videotheek van Netflix.

De lijst

Een Netflixfan met veel tijd heeft een hele hoop codes verzameld in een Googlespreadsheet, deze is inmiddels verwijderd. Gelukkig zijn er meer Netflixers die lijstjes maken.

Bekijk de lijst hier.

Je kunt alleen op de websites zoeken op codes, maar als je jouw ‘verborgen’ film of serie gevonden hebt, kan je hem altijd raadplegen via de app.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Deze codes geven je toegang tot alle content Netflix
Sluiten