Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 31 jan 2016 / 20:05 uur

Bliksem slaat in, mannen zetten het op een gillen

Meestal wijst een extreme schrikreactie op een heel slecht geweten. Maar we kunnen ons voorstellen dat de twee mannen in het onderstaande filmpje om hele andere redenen schrokken. Ze werden namelijk net niet geraakt door de bliksem.

De twee mannen waren een storm aan het filmen in de hoop een bliksemschicht op beeld te vangen. Die bliksem sloeg heel ergens anders in, namelijk naast de twee mannen. Logischerwijs schrikken de mannen enorm. Hun reactie is stiekem toch wel heel erg grappig.

https://www.youtube.com/watch?v=HaryfLnBSqA

Bang hoef je er trouwens niet van te worden. De kans dat je te maken krijgt met een blikseminslag, is 1 op de 2 miljoen. In Nederland worden gemiddeld 10 mensen per jaar getroffen voor blikseminslag, waarvan er gemiddeld 5 het niet overleven.

Reageer op artikel:
Bliksem slaat in, mannen zetten het op een gillen
Sluiten