Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 14 jan 2016 / 13:29 uur

‘Beste spermadonor van Engeland’ heeft al 800 kids

Hij claimt de productiefste spermadonor van Groot-Brittannië te zijn en zou al meer dan 800 kinderen op aarde hebben rondlopen. De 41-jarige Simon Watson verkoopt zijn goedje van de hoogste kwaliteit voor het schamele bedrag van 66 euro.

Ervaren spermadonor

Al zestien jaar lang fungeert Watson als spermadonor. In die tijd kreeg hij honderden kinderen en minstens een keer per week krijgt hij bericht dat er weer een vrouw van hem is bevallen. Watson verkoopt zijn zogenaamde ‘toverdrank’ via Facebook en verschillende verkoopsites.

„Normaal gesproken wordt er elke week wel een kind geboren, dus ik denk dat ik nu ongeveer 800 kinderen heb”, rekent Watson uit, die stelt dat hij ook een aantal tweelingen heeft rondlopen. Wie denkt dat hij dat wel genoeg vindt, heeft het mis: „Ik wil graag het wereldrecord pakken en zorgen dat nooit meer iemand het verbreekt. Ik wil zoveel mogelijk kinderen”, vertelt hij aan The Daily Mail. „Binnen vier jaar zou ik graag de duizend kinderen willen passeren.”

Werk en privé

Voor de meeste kinderen hoeft Watson niet te zorgen. Dat is anders voor de kinderen die voortkwamen uit zijn eerste twee huwelijken. Zijn zoons (19 en 17) en dochter (10) stellen geen problemen te hebben met wat hun vader doet. Dat gold niet voor zijn laatste vriendin, die na drie jaar niet meer om kon gaan met de bijzondere baan van haar vriend. „Ze was klaar met wat ik deed. Ze vertelde me zelfs dat ze me verachtte.” Watson is constant onderweg om zijn sperma te verspreiden: „Dat moet op haar zenuwen hebben gewerkt.”

https://twitter.com/MrColinA/status/687281163145195520

Watson besloot spermadonor te worden nadat zijn eerste huwelijk op de knippen liet. Hij had het gevoel meer kinderen te willen. „Ik ging altijd naar de spermabank, maar het zelf regelen is veel handiger”, stelt hij. „Soms ben ik wel kieskeurig in aan wie ik doneer, maar over het algemeen sta ik overal voor open. Het kan me niet schelen als mensen drinken of roken, maar een drugsverslaafde zou ik misschien niet helpen.”

Wondermiddel

Over het algemeen houdt Wilson geen contact met de ontvangers van zijn wondermiddeltje: „Als zij blij zijn, ben ik blij. Als ik eenmaal mijn aandeel heb geleverd, blijft het daarbij. De meesten willen daarna verdwijnen, maar als iemand me beter wil leren kennen, sta ik daarvoor open. Maar het is altijd de beslissing van de ontvanger.”

Ook nu nog bezoekt Watson minstens een keer per week een klant. „De meeste mensen worden met mijn munitie de eerste keer al zwanger, maar soms kom ik twee of drie keer langs.” Plannen om te stoppen heeft de Brit niet: „Ik heb kinderen over de hele wereld en ouders zijn altijd zo dankbaar. Dus ik ga door zolang alles werkt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Beste spermadonor van Engeland’ heeft al 800 kids
Sluiten