Remco Visser
Remco Visser Good vibes 13 jan 2016 / 15:11 uur

Beleefd boefje aangegeven door eigen moeder

Een overvaller, die eind vorig jaar op opvallend beleefde wijze een restaurant in Florida overviel, is door zijn eigen moeder bij de politie aangegeven. De vrouw had haar zoon herkend op gepubliceerde beelden van de overval, zo meldt NBC Miami.

De 34-jarige man ging uiterst correct te werk tijdens zijn overval. Zo vroeg hij op een nette manier aan de manager om hem het geld uit de kassa te geven en verontschuldigde hij zich na afloop. „Hij zei dat hij het geld nodig had om kerstcadeaus voor zijn kinderen te kopen”, verklaarde de restauranteigenaar.

Handschoenen

Ondanks zijn beleefde manier van werken, opende de politie van Miami de jacht op de overvaller en verspreidde ze camerabeelden van de overval. De verdachte werd uiteindelijk door zijn eigen moeder herkend. De handschoenen die hij aan had waren een dag eerder door haar gewassen.

De overvaller is volgens zijn moeder verslaafd aan drugs. Haar zoon is nu opgepakt en zit vast.

Reageer op artikel:
Beleefd boefje aangegeven door eigen moeder
Sluiten