Metro
Metro Good vibes 18 jan 2016 / 14:29 uur

Beelden vrijende Kim Feenstra en Geraldine Kemper

De meeste dromen zijn bedrog, maar heel soms komen dromen uit. Kim Feenstra stak in september vorig jaar niet onder stoelen of banken dat ze ook vrouwelijk schoon wel weet te waarderen. Als gast bij Spuiten en Slikken gaf ze onder meer antwoord op de vraag of ze presentatrice Geraldine Kemper ‘zou willen doen’, waarop ze ‘sowieso’ antwoordde.

Uit de kleren

De wens van Feenstra lijkt te zijn uitgekomen. Voor Linda Magazine zijn de dames namelijk uit de kleren gegaan. Voor een heel speciale shoot kleedden de dames elkaar langzaam uit, waarna ze topless aan elkaar liggen te friemelen in bed. De eerste beelden van die bijzondere shoot vind je hieronder.

View this post on Instagram

👀👀👣👣 Oh Hey! Almost…. #bijnaindewinkel #halendus @linda_magazine #inbedmetkimengeraldine @geraldine_kemper @demarcdegroot @irenaruben

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

Wat heeft een man meer te wensen dan twee mooie vrouwen die elkaar verwennen? Niet veel dus! Mocht je al last hebben van een ‘blue monday’ zijn wij er zeker van dat je bij deze van je depressieve gevoel af bent.

View this post on Instagram

This Wednesday. Get it! ❤️ samen met @k2im voor @linda_magazine made by @demarcdegroot @irenaruben @iebogram @mrvanheel

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beelden vrijende Kim Feenstra en Geraldine Kemper
Sluiten