Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 21 jan 2016 / 18:50 uur

Bankmedewerker valt vrouw lastig via Facebook

De 28-jarige Debbie Tuttle was stomverbaasd toen ze via Facebook ineens een vriendenverzoek én drie chatberichten kreeg van een bankmedewerker. Belangrijk detail: ze had de man nooit in het echte leven gesproken.

Liefdesverklaring

De moeder van twee kinderen denkt daarom dat de man het klantenbestand van de HSBC-bank heeft gebruikt om haar te traceren. In zijn berichten schrijft hij onder andere: „Je ziet er fantastisch uit’” en „Ik denk dat je een heel knappe vrouw bent”. Ook vroeg hij haar hoe het met haar ging en sloot hij de berichten af met kusemoticons, schrijft Mirror.

In shock

Debbie is niet blij met zijn liefdesverklaringen. „Ik was in shock omdat ik nog nooit een normaal gesprek met hem heb gehad. Het is erg onprofessioneel en verontrustend.” Ze klaagde bij de bank en ontving een bedrag van 327 euro voor het ongemak. Maar de persoon in kwestie ontslaan, ging de bank tot haar grote woede te ver.

Ze heeft nu een klacht ingediend bij de Engelse ombudsman. Die heeft echter aangegeven niet de macht te hebben om iets te kunnen ondernemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bankmedewerker valt vrouw lastig via Facebook
Sluiten