J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 21 jan 2016 / 08:00 uur

Babysitter biedt peuter aan voor seks

Een 30-jarige babysitter uit de Amerikaanse staat Arizona is gearresteerd nadat hij een driejarig meisje aanbood voor seks. Dat meldt ABC15 Arizona. Ook de 22-jarige moeder van het meisje is opgepakt op verdenking van kindermishandeling.

Mayra Solis had Fransisco Javier Rios-Covarrubias ingehuurd om op de peuter te passen wanneer zij overdag aan het werk was. Dat gebeurde in het appartement van de man in Mesa, waar het meisje soms dagen achtereen verbleef terwijl haar moeder werkte bij Taco Bell. Volgens het politierapport sloot de man het meisje regelmatig op in een kast.

Internetdate

De zaak kwam aan het licht toen Rios-Covarrubias het meisje aanbood aan een man voor seks. De oppas had de man online leren kennen en hem bij hem thuis uitgenodigd voor seks. De internetdate verklaarde aan de politie dat hij bij aankomst in de woning van Rios-Covarrubias een „verschrikkelijke stank" opmerkte en het meisje opgesloten in de kast zag.

De babysitter vroeg hem of hij misschien seks wilde met de peuter, een aanbod waar de man niet op inging en vertrok. Later kwam hij terug en had alsnog seks met Rios-Covarrubias en was in de veronderstelling dat het meisje weg was. Toen na de seks bleek dat dat niet zo was, waarschuwde hij de politie.

Uitwerpselen

Toen agenten het huis binnenvielen troffen ze het meisje aan in een kast. Rios-Covarrubias had de handen van de peuter vastgebonden met duct tape en ook haar mond gesnoerd. Vervolgens was het meisje in een vuilniszak gestopt en had ze zichzelf onder gepoept en -geplast.

Solis is niet wat je noemt een voorbeeldmoeder, al in december kwam ze in aanraking met de politie na winkeldiefstal. Een medewerker van de winkel vertelde toen al tegen de politie dat het driejarige meisje stonk naar urine en een ongewassen indruk maakte. Destijds greep de politie echter niet in. De moeder zou eerder ook het hoofd van het meisje hebben kaalgeschoren en mensen wijs hebben gemaakt dat ze kanker had om zo geld los te peuteren.

Niet praten

De politie laat verder weten dat het meisje verder in redelijke gezondheid naar het ziekenhuis is gebracht voor onderzoek. Daar bleek echter dat ze niet kan staan en ook niet met agenten wilde praten. Onduidelijk is nog of ze niet wil praten omdat ze bang is, of dat het haar nooit aangeleerd is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Babysitter biedt peuter aan voor seks
Sluiten