Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 14 jan 2016 / 06:00 uur

Automobilist neemt gehaast afrit: crasht keihard

Een dashcam heeft de bizarre beelden vastgelegd van hoe een auto na een crash in z’n geheel door de lucht vliegt. De auto probeert de snelweg te verlaten via de afrit, maar lijkt daarbij de vangrail te raken.

Dit gebeurde op de M60 bij Sharston (Engeland). Het lijkt alsof de bestuurder zichzelf niet genoeg tijd gunt om de afrit netjes te nemen en in de haast zijn auto maar opzij gooit.

Waarschuwing

De auto met de dashcam erin haast zich naar de gecrashte auto en er is nog te zien hoe er rook uit de zijkant van het voertuig komt. Het ongeluk gebeurde al in mei 2014, maar de schokkende beelden zijn vandaag pas vrijgegeven om andere automobilisten bewust te maken van de gevolgen van overhaaste beslissingen.

Degene die de video op YouTube heeft gezet, Ian Flack, meldt erbij dat de inzittenden van de auto het goed maken. Wie het waren en wat hun verwondingen zijn geweest, vermeldt hij niet. De beelden zijn volgens ons in ieder geval een goede waarschuwing voor als je zometeen de weg weer op gaat: neem geen overhaaste beslissingen.

https://www.youtube.com/watch?v=FLd8uAVDmNY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Automobilist neemt gehaast afrit: crasht keihard
Sluiten