Remco Visser
Remco Visser Good vibes 12 jan 2016 / 08:18 uur

Auto rijdt ravijn in; dashcam filmt

Je bent al een behoorlijke geluksvogel als je betrokken raakt bij een ernstig auto-ongeluk en het vervolgens kunt navertellen. Onderstaande bofkont ging echter nog een stapje verder en kon zijn heftige crash niet alleen navertellen, maar ook aan de wereld laten zien.

De Californische James Shaw jr. is die bofkont. Hij verloor vorig jaar op een van de bergwegen rond Los Angeles de controle over het stuur van zijn Subaru Forester en stortte een ravijn in. Wonder boven wonder kwam de bestuurder er ongedeerd vanaf.

Ook de dashcam van Shaw bleef echter gewoon doordraaien, waardoor wij nu een jaar later alsnog naar de bizarre beelden van het ongeluk kunnen kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Auto rijdt ravijn in; dashcam filmt
Sluiten