Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 23 jan 2016 / 12:55 uur

Amerikaans stel trouwt middenin sneeuwstorm

De Amerikaanse John Pyle en zijn kersverse vrouw Jessica Reed hadden hun zinnen gezet op 22 januari 2016 als trouwdatum. „We hebben elkaar precies een jaar geleden ontmoet en hadden daarom al langer plannen om op deze dag te trouwen”, aldus Pyle tegenover The Tennessean.

Ook over de locatie van de bruiloft was nooit twijfel: „We hebben altijd gezegd dat we op de brug van Nashville wilden trouwen, omdat die zo mooi is.” Dat een hevige sneeuwstorm hun stad Nashville in de greep houdt, nemen ze voor lief en zorgt alleen maar voor een nog mooier wit sprookje.

Gewoon doen

Toen de trouwplannen gemaakt werden, was er nog geen sprake van de storm. „Maar we wilden de bruiloft niet verzetten”, aldus Reed. „We keken hier de hele week naar uit en hadden alle voorbereidingen afgerond. En we zijn avontuurlijk, dus we hadden zoiets van: laten we het gewoon doen.” John vult haar aan: „Het past bij wie we zijn.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Amerikaans stel trouwt middenin sneeuwstorm
Sluiten