Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 26 jan 2016 / 09:20 uur

Achtergelaten kittens reizen nu de wereld over

De kittens Bolt en Keel werden in juli 2015 in de bosjes gevonden van een park, achtergelaten door hun baasjes. De twee vrouwen die ze vonden, wilden ze in eerste instantie naar een lokaal dierenasiel brengen, maar deze bleek gesloten. En omdat ze de volgende dag op survivaltocht zouden gaan, zat er maar één ding op: de kittens moesten mee.

Al snel wonnen de beestjes de harten van hun nieuwe eigenaren. Ze bleken geen enkele moeite te hebben met een plekje in de backpacks en genoten van het avontuur dat hen te wachten stond. Van fietsen tot kajakken en zeilen tot wandelen, ze hadden nergens problemen mee.

Beroemde katten

De inmiddels al een paar maanden oude kittens delen hun avonturen inmiddels op hun eigen Instagram, met meer dan 9000 volgers. Ook houden hun baasjes een WordPress blog bij waarin ze foto’s en verhalen plaatsen over de beestjes. Hun doel? Om ooit te gast te zijn in show van Ellen DeGeneres, aldus de baasjes op hun webpagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Achtergelaten kittens reizen nu de wereld over
Sluiten