Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 17 jan 2016 / 12:20 uur

Aanschouw de Russische versie van Leonardo DiCaprio

Nadat de Zweed Konrad Annerud in oktober nog vrouwenharten liet smelten als de look-a-like van acteur Leonardio Caprio, is het nu de beurt aan een Russische politieagent. Wie de man precies is, is nog onbekend. Wel weten we dat hij inmiddels het internet overgaat omdat ook hij op de Hollywood-hunk lijkt.

Eerlijk is eerlijk, de Rus heeft zeker wat weg van de bekende acteur, maar we zien ook wat verschillen. Zo is DiCaprio een aantal kilootjes lichter dan de dubbelganger. Ook had de Zweedse look-a-like een minstens net zo zwoele blik als de acteur en kan de Rus daar nog een puntje aan zuigen.

https://twitter.com/russiannavyblog/status/687612220478504960

De Russische versie van DiCaprio werd ontdekt door een Russische website, weet Mail Online. De site plaatste de foto van de agent vervolgens op Twitter met de tekst: „We hebben Leo gevonden in de Russische strijdmacht.”

Het duurde natuurlijk niet lang of er werden grapjes over de dubbelganger en de Hollywoordster zelf gemaakt. Bijvoorbeeld over het feit dat DiCaprio nog nooit een Oscar gewonnen heeft, ondanks dat de acteur al meerdere keren genomineerd is voor de prijs. Ook dit jaar heeft hij weer een Oscar-nominatie te pakken voor zijn hoofdrol in de film The Revenant.

https://twitter.com/stephanietera/status/673957233181515776

https://twitter.com/EnglishRussia1/status/687596862459785216/photo/1

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aanschouw de Russische versie van Leonardo DiCaprio
Sluiten