Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 7 dec 2015 / 15:33 uur

Zusjes krijgen broertje onder de kerstboom

Een koppel had wel een heel bijzondere verrassing voor hun drie kinderen. Zij kregen er namelijk een geadopteerd broertje bij. En in plaats van het heugelijke nieuws persoonlijk te vertellen, verrasten de ouders hun kroost met hun kersverse broertje onder de boom.

Cadeautje

Moeder Courtney Solstad vertelt op Facebook dat ze er als gezin al een tijdje over na zaten te denken om een kindje te adopteren. De drie kleine meisjes waren daar erg blij me, want zij zagen een klein broertje wel zitten. „Courtney had zelfs een klein broertje op haar verlanglijstje voor kerst gezet”, zo vertelt de moeder van vier. „De meisjes wisten niks van het feit dat we Nathan al hadden geadopteerd. Toen we thuiskwamen vertelden we dat we een klein cadeautje onder de boom hadden gelegd.”

Tranen

In het filmpje is te zien hoe de meisjes in tranen uitbarsten als ze hun nieuwe kleine broertje onder de boom vinden. Volgens Courtney is de gebeurtenis één van de meest magische momenten in hun leven geweest. De video waarop te zien is hoe de meisjes worden verrast, werd door Courtney op Facebook gezet. Veel mensen uiten hun gelukswensen voor het gezin en de komst van het nieuwste gezinslid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zusjes krijgen broertje onder de kerstboom
Sluiten