Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 22 dec 2015 / 09:21 uur

Weggelopen hond na anderhalf jaar herenigd met baas

Een hond maakt meestal onderdeel uit van een gezin, en er is weinig erger dan een familielid moeten missen. In juli 2014 raakte terrier Lily vermist. Maar door een kerstwonder werd de hond na anderhalf jaar weer herenigd met haar baasje.

Bijna vijfhonderd dagen geleden rende de hond weg van huis. Ondanks dat de familie er alles aan heeft gedaan om de hond te vinden, ze loofden zelfs een beloning uit, kwam de terrier niet boven water. Dankzij een chip werd de hond dan toch teruggebracht, zo laat The Mirror weten.
En voor de hond duurde het niet lang om zijn baasje te herkennen:

Waar het hondje de afgelopen 18 maanden is, is men nog steeds niet achter. Wel is hij gecheckt door de dierenarts en maakt hij het goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weggelopen hond na anderhalf jaar herenigd met baas
Sluiten