Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 5 dec 2015 / 20:15 uur

Waaghalzen nemen duik in zee tijdens storm

In het noorden van Engeland, Schotland en Ierland raast Storm ‘Desmond’ over het land. Twee jongens vinden dit de perfecte gelegenheid om een duik in zee te nemen.

De hevige regenbuien en hevige windstoten lijken voor de jongens de motivatie om de gevaarlijke stunt uit te halen. Ze springen van de Blackrock diving tower in Galway (Ierland). Tijdens de sprong worden de jongens in de lucht een stuk weggeblazen, voordat ze in het water belanden.

Het lukt de waaghalzen met wat moeite het woeste water uit te komen en veilig op de kust te klimmen. Op sociale media hebben mensen flinke kritiek op het filmpje. De vrijwilligers- en reddingsorganisaties hebben het volgens hen al druk genoeg tijdens een storm.

Bekijk de beelden hier:

https://twitter.com/i/status/673194062619484162

Reageer op artikel:
Waaghalzen nemen duik in zee tijdens storm
Sluiten