Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 9 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Vrouw ontslagen om ‘te sexy’ foto’s

Een vrouw uit het Russische Sint-Petersburg stelt dat ze haar ontslag kreeg met de reden dat haar bazen haar ‘te sexy’ vonden voor op de werkvloer, aldus Metro UK. Laten we dat eens even beoordelen.

Foto’s

Eleonora Verbitskaya werkte al even op een kantoor in de Russische stad toen ze plots een briefje op haar bureau zag liggen met de mededeling dat ze niet langer welkom was. Haar leidinggevenden bleken niet zo blij te zijn met de fotosessie die de vrouw onlangs had gedaan ter promotie van haar werkzaamheden als DJ.

Verbitskaya, ook wel bekend onder haar DJ-naam Ellis Sexton, stelt dat ze juist op het punt stond om promotie te maken. Toen ze verhaal ging halen en vroeg waarom ze werd ontslagen, vertelden haar bazen haar dat ze tot het besluit waren gekomen nadat ze de ‘provocerende foto’s’ voorbij hadden zien komen.

‘Te sexy’

De dame nam een advocaat in de arm, die stelt dat iemand ontslaan omdat ze ‘te sexy’ is, niet legaal is. Hij kaart daarbij aan dat de dame nooit in ongepaste kleding op kantoor verscheen: “Volgens de Russiche wet heeft ze niks misdaan”, is zijn conclusie.

https://www.facebook.com/1729461193949377

https://www.facebook.com/1729461313949365

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.