Remco Visser
Remco Visser Good vibes 14 dec 2015 / 12:13 uur

Vrouw bevalt in taxi; noemt kind ‘Uber’

Een kind in New Delhi zal de rest van zijn leven herinnerd worden aan de plek waar hij geboren werd. Zijn moeder koos direct na de bevalling namelijk voor een wel heel toepasselijke naam, zo meldt Times of India.

De bijzondere naam werd aan het joch gegeven nadat zijn moeder plots begon met bevallen terwijl ze in een voertuig van het gelijknamige taxibedrijf zat. Toen het kind eenmaal ter wereld was gekomen, gunde de kersverse moeder dan ook de taxichauffeur de eer om haar kind te benoemen.

Het babytje kwam overigens kerngezond ter wereld. Moeder en zoon maken het goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouw bevalt in taxi; noemt kind ‘Uber’
Sluiten