Remco Visser
Remco Visser Good vibes 29 dec 2015 / 20:20 uur

Vrijgevige Japanner laat 2000 loten achter in lift

In een lift van het gemeentehuis van de Japanse stad Tochigi is eerder vandaag een bijzondere vondst gedaan. Een vrouw trof er namelijk maar liefst 2000 loten voor de eindejaarsloterij aan, zo meldt Algemeen Dagblad.

De berg loten, die een totale waarde heeft van 600.000 yen (4.539 euro), werden dinsdagmorgen gevonden door een oudere dame. De onbekende die de loten in de lift achterliet, hoopte met de actie de boeren in de regio een hart onder de riem te steken. ,,Alstublieft, gebruik het geld voor boeren die getroffen zijn door de hevige regenval", stond er op een begeleidend briefje dat gericht was aan de burgemeester.

Een van de loten zou zomaar kans kunnen hebben op de hoofdprijs van 1 miljard yen (7,5 miljoen euro), die tijdens de trekking komende donderdag wordt uitgereikt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrijgevige Japanner laat 2000 loten achter in lift
Sluiten