Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 10 dec 2015 / 19:05 uur

Vinder van 68.000 euro geeft buit eerlijk terug

Als medewerker in een supermarkt zal het wel vaker voorkomen dat je verloren voorwerpen vindt. Een Spaanse winkelbediende dacht er dan in eerste instantie vast weinig van toen hij een rugtas in een winkelkarretje vond. Voor de zekerheid keek hij toch even in de tas en vond een behoorlijke schat: ruim 68.000 euro.

De medewerker was winkelkarretjes aan het verzamelen op de parkeerplaats, toen hij plots de tas zag liggen, zo schrijft het Spaanse TI24. Toen hij de tas opende vond hij een hele stapel geld, ruim 68.000 euro. daarnaast zaten er wat documenten in de tas. De eerlijke vinder besloot het geld niet zelf te houden, maar bracht de buit naar de beveiliging van de winkel. De tas werd uiteindelijk opgehaald door de politie.

De uiteindelijke eigenaar van de tas is door onderzoek van de politie gevonden. Zij namen contact op met enkele banken en uiteindelijk kon zo de eigenaar worden achterhaald. Of de vinder ook een deel van het geld heeft gekregen is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vinder van 68.000 euro geeft buit eerlijk terug
Sluiten