Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 30 dec 2015 / 10:08 uur

Ventje eet voor het eerst bacon en vindt het awesome

Als er één soort voedsel is dat niemand onthouden zou mogen worden, is het bacon. De ouders van de 18 maanden oude Easton Beach snappen dat maar al te goed, en besloten hun kind goed op te voeden. Ze gaven hem een stuk bacon, en dat kon de kleine Easton wel waarderen.

Een hilarisch filmpje werd door de moeder van Easton op Facebook gezet. Daarop is te zien dat het ventje voor het eerst bacon eet. Hij ligt met gesloten ogen over zijn kinderstoel heen, te genieten van zijn stukje bacon. Hij gilt het uit van plezier, zo gek is hij op het stukje vlees. Homer Simpson in een dop.

Reageer op artikel:
Ventje eet voor het eerst bacon en vindt het awesome
Sluiten