Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 27 dec 2015 / 18:45 uur

Utrechtse vuurwerkschoffies blijken drugsdealers

De Utrechtse politie dacht zaterdagavond een stel vuurwerkschoffies aan te spreken op hun gedrag. De jongemannen vonden het nodig om vuurwerk naar omstanders te gooien. Ze werden daarop opgepakt, maar niet om het vuurwerk, meldt RTV Utrecht.

Een groepje jongens zat in een auto en gooide vuurwerk naar omstanders. Die besloten de politie te alarmeren. De drie jongemannen namen de benen, één van hen wist te ontkomen. De andere twee werden door de agenten in de boeien geslagen en de auto van de verdachten werd doorzocht.

Bolletjes

De vuurwerkschoffies bleken drugsdealers te zijn. In de auto lag geen vuurwerk, maar bolletjes met drugs erin. Ook vonden agenten verpakkingsmateriaal. De verdachten van 19 en 20 jaar oud uit Utrecht zijn naar het politiebureau gebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Utrechtse vuurwerkschoffies blijken drugsdealers
Sluiten