J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 10 dec 2015 / 14:26 uur

Starnakele man valt naakt door dak McDonald’s

Dat was even flink schrikken voor gasten van een vestiging van McDonald’s in Oklahoma City deze week. Daar kwam namelijk een naakte man uit het plafond gelazerd.

Systeemplafond

De 32-jarige Clayton Davidson was niet alleen naakt, maar ook nog starnakel. Hij wist te ontkomen, al werd hij enkele straten verderop, nog steeds naakt, aangetroffen door politieagenten. Het bleek dat hij zich schuilhield in het systeemplafond van het fastfoodrestaurant. In de schuilplaats vonden politieagenten onder meer schoenen, een broek en lege drankflessen.

Davidson werd gearresteerd en is inmiddels aangeklaagd wegens vernieling. Volgens de vestigingsmanager van McDonalds kost het enkele duizenden dollars om de door Davidson gemaakte schade te repareren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Starnakele man valt naakt door dak McDonald’s
Sluiten