Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 24 dec 2015 / 11:10 uur

Rode eekhoorn heeft lol met sneeuwpop

Sneeuw, wat is dat ook alweer? Voor ons Nederlanders is een flink pak wit deze winter nog ver te zoeken, maar een rode eekhoorn die oog in oog staat met een sneeuwpop weet er wel raad mee.

Gezellige boel

Het beestje werd gefotografeerd door de Russische fotograaf Vadim Trunov, die hoopte het moment te kunnen vast leggen waarop de eekhoorn beste vriendjes werd met de sneeuwpop. Na een aarzelende benadering gaat het knaagdier voor de volle honderd procent voor de nootjes in het kleine mandje. Een nieuwsgierige koolmees kan het niet laten om ook even een kijkje te nemen.

Er is meer

Vadim Trunov is geen onbekende fotograaf van eekhoorns meer, eerder werd hij bekend doordat hij twee exemplaren vastlegde die met sneeuwballetjes gooien en om een camera heen dansen. Daarnaast maakt hij veel andere prachtige close-up’s van een hoop andere dieren, zoals slakken.

Reageer op artikel:
Rode eekhoorn heeft lol met sneeuwpop
Sluiten