Remco Visser
Remco Visser Good vibes 21 dec 2015

Rendier teistert Brits dorpje

Een rendier heeft dit weekend een Engels plaatsje eens flink op stelten gezet. Het beest was ontsnapt bij een kerstevenement van een supermarkt in het dorpje Carlton en rende vervolgens door de straten, zo meldt The Mirror.

Tijdens zijn vluchtpoging veroorzaakte het forse rendier flink wat verkeerschaos in de Engelse plaats. "Veel mensen op straat konden hun ogen niet geloven toen ze het dier voorbij zagen rennen. Het was net een scène uit een film, heel bizar", zo verklaarde een inwoner. "Het doodsbange beest ging op de loop van het getoeter en werd daarbij bijna door een bus geraakt", aldus een andere ooggetuige.

Ondanks de paniekreactie raakte het op het geslagen rendier niet gewond. Het beest werd niet veel later geschrokken teruggevonden in een tuin.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Rendier teistert Brits dorpje
Sluiten