Metro
Metro Good vibes 9 dec 2015 / 19:31 uur

PornHub maakt briljante kerstreclame

Rond de kerst brengen veel merken een reclame uit rond dat thema. Vaak proberen ze met die spotjes in te spelen op je gevoel. Zo weten de kerstreclames van John Lewis veel mensen ieder jaar weer te raken. Maar wat te denken van de kerstreclame van Pornhub?

Kostbaarste geschenk

Op briljante wijze geeft deze reclame een knipoog naar de gevoelige en emotionele reclames die we veelvuldig voorbij zien komen. “Geef met de kerstdagen het kostbaarste geschenk van allemaal!”, zo staat in de omschrijving bij de YouTube-video.

Hoe ziet de reclame er dan uit? De reclame begint met vertraagde beelden van een familie die heerlijk kerst aan het vieren is met elkaar. Het kneuterige deuntje erbij zorgt ervoor dat de kijker zich daadwerkelijk in een John Lewis-achtige reclame waant.

Grootvader

Maar dan wordt de opa van de familie in beeld gebracht, die wat mistroostig voor zich uitkijkt. Het is het moment waarop kleinzoon stiekem een klein cadeautje pakt en die overhandigt aan grootvader, terwijl de rest van de familie zich verwondert over de geweldige cadeaus die ze hebben ontvangen.

Wanneer opa ziet wat hij heeft gekregen, omhelst hij zijn kleinzoon en biggelt er een traan over zijn wang. Want ja, een giftcard voor een PornHub Premium account, daar maak je natuurlijk iedereen gelukkig mee!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PornHub maakt briljante kerstreclame
Sluiten