Metro
Metro Good vibes 3 dec 2015 / 10:55 uur

Oma (101) beleeft dolgelukkig moment in de sneeuw

Je bent nooit te oud om een moment intens gelukkig te zijn. Dat bewijst de 101-jarige Amerikaanse Albina Foisy.

De kranige Albina zat bij haar zoon Armand in de auto toen het begon te sneeuwen. De vrouw op leeftijd bedacht zich geen moment en stapte uit de auto om zich weer even kind te wanen in de sneeuw, zo is te zien in onderstaande video.

Viral

De moeder genoot zichtbaar in de sneeuw terwijl ze een sneeuwbal maakte. Haar zoon filmde het geweldige tafereel. Nadat hij de beelden op Facebook had gezet, gingen deze al snel viral. Op het moment van schrijven is de video al meer dan 8 miljoen keer bekeken.

101 year old TV star

This video is about a 101 year old Internet star

Gepostet von Armand Foisy am Montag, 30. November 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oma (101) beleeft dolgelukkig moment in de sneeuw
Sluiten