J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 21 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Obese vrouw zoekt koekjes en stikt

Een Italiaanse zoetekauw met flink overgewicht heeft haar jacht op de koekjes die haar zoon voor haar verstopt had moeten bekopen met haar leven. Volgens de politie van het stadje Povoletto kwam de vrouw klem te zitten toen ze zichzelf in een kast probeerde te wurmen en stikte ze uiteindelijk, zo meldt Udine Today.

Obese

De zoon vreesde dat de koekjes zijn obese moeder, die bovendien leed aan diabetes, fataal zouden worden. Toen hij even de deur uit was, ging de 84-jarige vrouw op zoek naar de lekkernijen die haar zoon voor haar verborgen probeerde te houden.

Toen ze besloot een kijkje te nemen in een kledingkast, kwam ze klem te zitten. Daardoor kreeg de hoogbejaarde onvoldoende lucht en stikte ze uiteindelijk. De brandweer van het stadje in de buurt van Udine moest er uiteindelijk aan te pas komen om de vrouw los te zagen uit de kast zodat ze naar het mortuarium gebracht kon worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Obese vrouw zoekt koekjes en stikt
Sluiten