Metro
Metro Good vibes 9 dec 2015 / 19:31 uur

Moeder en dochter breien epische truien voor kippen

Nicola Congdon en haar moeder, beide woonachtig in het Britse Cornwall, hebben zich ontpopt tot heldin. Te weten dat ze zich bekommeren om geredde kippen en hanen die hun leven voorheen sleten in kleine kooien.

De beesten hebben tegenwoordig een ontspannen leven en hebben de ruimte om rustig rond te lopen. Maar de moeder en dochter wilden iets extra doen voor de beesten. Een half jaar lang hebben de twee truitjes gebreid voor de kippen en hanen, om ervoor te zorgen dat ze warm de winter doorkomen. De beelden spreken boekdelen, in de video legt Congdon nog eens uit waar haar motivatie vandaan komt.

Video

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder en dochter breien epische truien voor kippen
Sluiten