Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 16 dec 2015 / 20:47 uur

Medewerkers juwelier gooien diamanten bij afval

Een juwelier in het New Yorkse Manhattan dacht dat overvallers voor miljoenen aan diamanten hadden gestolen. Het was echter een beveiliger die zijn oog liet vallen op de peperdure stenen, toen medewerkers per ongeluk de diamanten bij het afval hadden gezet.

Medewerkers van de juwelier hielpen hun baas met verhuizen naar een andere verdieping. Ze tilden dozen waarvan ze dacht dat er rotzooi in zat, waardoor ze dus bij het afval terecht kwamen. Stom, want er zaten peperdure diamanten in.

Een beveiliger van het pand stuitte tijdens een rondje op de dozen en besloot even snel een kijkje te nemen. Toen de man, de 47-jarige Wilfred Martinez, de diamanten zag liggen, bedacht hij zich volgens Daily Mail geen moment.

Hij nam een aantal stenen mee en verkocht ze aan een andere juwelier in hetzelfde pand. Inmiddels heeft de pikkedief twee kleine stenen en 10.000 dollar teruggeven, maar nog niet alle diamanten zijn terecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Medewerkers juwelier gooien diamanten bij afval
Sluiten