Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 16 dec 2015 / 15:32 uur

Man vrijgesproken van verkrachting, want per ongeluk

Een miljonair uit Saudi-Arabie is vrijgesproken van verkrachting van een 18-jarige dame door te verklaren dat hij haar ‘per ongeluk’ penetreerde nadat hij voorover was gevallen. Dat meldt The Daily Mail. De 46-jarige Abdulaziz stelt dat hij mogelijk per ongeluk op haar is gevallen terwijl zijn geslachtsdeel boven zijn onderbroek uitstak.

Vrijgesproken

Een sterk verhaal zou je zeggen, maar het was voldoende om door de rechtbank in Southwark vrijgesproken te worden. De projectontwikkelaar werd ervan verdacht de jonge vrouw te hebben verkracht toen ze na een avondje drinken op de bank in zijn appartement lag te slapen. Voor zijn vermeende misdaad had Abdulaziz seks gehad met een 24-jarige vriendin van het slachtoffer. Hij stelt vervolgens voorover te zijn gevallen, waarbij hij de 18-jarige ‘per ongeluk’ penetreerde.

De 24-jarige vrouw waarmee de rijkaard seks had, ontmoette hem op 7 augustus vorig jaar in een exclusieve nachtclub in Londen. Ze nodigde wat van haar vriendinnen uit om hen te vergezellen. Uiteindelijk gingen drie dames met de miljonair mee naar zijn appartement, waar hij ze een wodka aanbood voor hij de 24-jarige dame mee zijn slaapkamer innam.

De tiener zou ‘s ochtends vroeg wakker zijn geworden met Abdulaziz bovenop hem, terwijl hij probeerde bij haar naar binnen te komen. “Ze was erg van streek over wat haar is overkomen en omdat haar vriendin niet wakker werd, belde ze twee vrienden en daarna de politie”, aldus de advocaat van het vermeende slachtoffer. Toen Abdulaziz werd gearresteerd, zou hij hebben gezegd: “Laat haar het eerst maar bewijzen.”

‘Niets gebeurd’

Abdulaziz verklaarde echter tegenover de rechtbank dat hij de 18-jarige een t-shirt of een taxirit naar huis aan wilde bieden, maar dat zij degene was die hem vastpakte en hem bovenop zichzelf hebben geduwd: “Ik ben heel kwetsbaar, dus ik viel. Maar er is niets gebeurd tussen mij en dit meisje”, verklaarde hij. Ze zou in woede zijn uitgebarsten toen hij haar vervolgens een taxirit aanbood.

De getrouwde vader van een kind werd vrijgesproken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man vrijgesproken van verkrachting, want per ongeluk
Sluiten