Puck Roest
Puck Roest Good vibes 20 dec 2015 / 11:17 uur

Man viert al 22 jaar kerst, het kost hem 2,7 miljoen

Ja, ook in Nederland halen we steeds vroeger in het jaar de dennenboom naar binnen. Maar deze vent is zo’n groot fan van de geboorte van Jezus dat hij de rotzooi gewoon helemaal nooit opruimt. De Britse Andy Park viert elke dag Kerstmis.
Park vult zichzelf iedere dag met kalkoen, kijkt traditiegetrouw naar de kerstwens van de koningin Elizabeth en maakt de cadeautjes open die hij zichzelf toegestuurd heeft. Zijn obsessie voor kerst begon in 1993 en inmiddels heeft hij al maar liefst 2,7 miljoen euro uitgegeven aan het festijn.

Blut en alleen

Ondanks dat de 52-jarige Park iedere dag feest viert, is hij toch niet écht gelukkig. „Mijn dochter zegt dat het mijn leven verpest en dat ik uiteindelijk blut, alleen en met flink overgewicht achter zal blijven”, vertelt de kerstfanaat tegen The Mirror.

View post on imgur.com

Doordat de Brit iedere dag kersthapjes naar binnen duwt, heeft hij een verhoogde kans op hartproblemen en suikerziekte. Hij is door zijn hobby ook al zijn spaargeld en zijn woning in het Britse Melksham kwijtgeraakt. Op Tweede Kerstdag zal hij dan ook zijn extravagante hobby opgeven en een normaal leven gaan leiden.

Zo zie je maar weer, het is geen goed idee om iedere dag Kerstmis te vieren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man viert al 22 jaar kerst, het kost hem 2,7 miljoen
Sluiten