Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 20 dec 2015 / 07:25 uur

Man steelt buttplug uit schaamte

Dat bij het kopen van seksspeeltjes bij sommigen het schaamrood op de wangen staat, weten we. En sommigen kunnen nou eenmaal niet zo goed omgaan met schaamte. Christopher Masters propte de buttplug op zijn verlanglijstje daarom maar in zijn broek.

De manager van een Spencer’s-filiaal in Vero Beach, Florida zag dat Masters twee seksspeeltjes probeerde te confisqueren en liet hem aanhouden door de beveiliging toen hij wilde vertrekken. Ze vonden volgens The Smoking Gun twee speeltjes in zijn broek die het masturberen makkelijker maken.

Duur grapje

De jatter werd vervolgens gearresteerd en aangeklaagd voor winkeldiefstal, meldt de Palm Beach Post. In zijn verklaring laat hij weten genoeg geld te hebben, maar zich teveel te schamen om de speeltjes af te rekenen. Uiteindelijk is hij vrijgekomen op borgtocht van 500 dollar. Als hij gewoon had afgerekend, was hij 470 dollar goedkoper uit geweest…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man steelt buttplug uit schaamte
Sluiten