Puck Roest
Puck Roest Good vibes 22 dec 2015 / 16:47 uur

Man reist 3200 km om een sixpack aan te laten meten

Je kunt natuurlijk maanden zwoegen in de sportschool om je bierbuik te transformeren tot prachtige sixpack. Maar je kan er ook voor kiezen om een tripje naar Turkije te boeken. Dat deed de Britse Lee Coupland.
De 31-jarige Brit hing zo vaak in de sportschool dat zijn relatie op de klippen liep. Zijn vrouw verliet hem samen met hun twee kinderen. Coupland besloot vervolgens mee te doen aan het BBC-programma Reggie Yates Extreme UK: Dying For A Sixpack.

‘Ideale man heeft een sixpack’

Coupland gaat zo’n zes à zeven keer per week naar de sportschool maar toch zijn de blokjes op zijn buik nog niet zichtbaar. Hij onderging daarom een operatie van ongeveer 4700 euro.

Hoewel presentator Reggie Yates tegen Coupland vertelt dat hij er fit uitziet, wil de vader dit niet geloven. „Ik zie dat niet. Ik zie mijn buik en wil dat mijn armen wat groter worden", aldus de ambitieuze vader. „De ideale man heeft een sixpack", vervolgt hij.

Niet voor iedereen mogelijk

Tijdens de operatie werd het vet van zijn buik afgezogen zodat zijn blokjes beter zichtbaar werden. Coupland is niet de eerste Brit die deze operatie onderging. Zeker zeven andere mannen boekten een tripje naar Turkije voor een strakker buikje.

View post on imgur.com

Helaas voor de luie mannen is de operatie enkel weggelegd voor fitte kandidaten. Je moet namelijk in topvorm zijn en je mag niet meer dan 2 centimeter buikvet hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=gB-FMwFeNOE

Reageer op artikel:
Man reist 3200 km om een sixpack aan te laten meten
Sluiten