Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 23 dec 2015 / 19:42 uur

Man gebruikt GHB, raakt bewusteloos in auto

Verantwoord achter het stuur stappen, zit nog niet bij iedereen in het systeem. De politie trof woensdag in een Brabants dorp een 28-jarige automobilist bewusteloos aan in zijn auto. Vermoedelijk was hij van de wereld geraakt door het gebruik van de drug GHB, meldt de politie.

In de auto van de man uit IJmuiden vond de politie behalve drugs als GHB en cocaïne ook een vuurwapen en een boksbeugel. Bovendien lagen er meerdere mobiele telefoons in de wagen. Die zijn ook in beslag genomen. Als je wat te verbergen hebt, kun je dus maar beter nuchter en zonder drugs in de auto stappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man gebruikt GHB, raakt bewusteloos in auto
Sluiten