Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 18 dec 2015 / 21:40 uur

Man eert overleden vrouw door daklozen te helpen

Toen de echtgenote van Aaron Easton dit jaar kwam te overlijden, vond hij het moeilijk met zijn verdriet om te gaan. Zijn vrouw probeerde zich altijd in te zetten voor anderen. Dat vond Aaron een mooie gedachte, dus besloot hij zijn verloren vrouw te eren door zelf ook eens naar zijn medemens te kijken.

Dakloos

Via Facebook hoorde politiechef Aaron over een familie in Marysville die recent dakloos was geworden, zo schrijft KTLA. Jessica en Timothy Conn en hun kinderen zaten met de handen in het haar. Daarnaast had ook hun auto nog eens de geest gegeven. Toen Aaron dit vernam besloot hij dat deze familie zijn goede doel zou worden. Hij riep de hulp van zijn eigen familie in, en vroeg hen of ze geld voor kerstcadeautjes wilden inleggen om de familie te helpen. Niet alleen voor het gezin, ook ter nagedachtenis aan hun moeder, de vrouw van Aaron.

https://www.facebook.com/548197615338926

Nieuwe auto

De kinderen van de politiechef gingen uiteraard akkoord. „Het toont aan hoe mijn kinderen de barmhartigheid van hun moeder hebben geërfd”, zo zegt Aaron. Met het opgehaalde geld kon er voor de familie een nieuwe auto worden gekocht. Ook werd gezorgd dat de kinderen van het gezin Conn konden meelopen in de kerstparade.

The Original Yuba-Sutter Toy Run and 65th Annual Marysville Christmas Parade. What a great day!

Gepostet von Marysville Police Department am Samstag, 5. Dezember 2015

De familie Conn is erg gelukkig met alle hulp van Aaron. „Hij heeft ervoor gezorgd dat ons geloof in de mensheid weer is hersteld”, aldus de familie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man eert overleden vrouw door daklozen te helpen
Sluiten