J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 17 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Man dumpt echtgenote voor haar 13-jarige nichtje

Een 30-jarige man uit Zimbabwe is veroordeeld tot twaalf jaar gevangenisstraf nadat hij zijn echtgenote het huis uit had getrapt omdat hij een relatie wilde beginnen met haar nichtje van dertien. Dat meldt NewZimbabwe.com.

Nadat Lovemore Hunduza uit Nyabira de tiener had geholpen met haar huiswerk, dwong hij het meisje tot seks. Hij bedreigde zijn nichtje vervolgens dat hij een vloek over haar zou uitspreken als ze iemand zou vertellen wat er was gebeurd.

Kleindochter

Enkele dagen later trapte Hunduza zijn vrouw het huis uit en vertelde haar dat hij verder wilde met de dochter van haar broer. Zijn schoonouders kregen te horen dat de man wilde trouwen met hun minderjarige kleindochter. In de rechtbank vertelde de man dat hij zijn nichtje niet had verkracht, maar dat het meisje zelf was meegelopen naar zijn bed en ze met wederzijds goedvinden seks hadden.

De rechter had aan dit verhaal geen boodschap en veroordeelde Hunduza tot twaalf jaar gevangenisstraf, waarvan vier jaar voorwaardelijk. De rechter vertelde wel dat ze had meegewogen dat Hunduza nooit eerder met justitie in aanraking was geweest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man dumpt echtgenote voor haar 13-jarige nichtje
Sluiten