Remco Visser
Remco Visser Good vibes 14 dec 2015 / 15:30 uur

LOL! Grapjassen faken alien-invasie

Het was maandag wel de dag van buitenaardse invasies. Werden we maandagochtend al getrakteerd op de trailer van Independence Day: Resurgence, maandagmiddag kregen we een filmpje van de grappenmakers van Youtube-kanaal DM Pranks onder ogen.

En net als Hollywood-regisseur Roland Emmerich trok ook Matteo Moroni, die het filmpje in elkaar knutselde, behoorlijk veel uit de kast tijdens zijn project. Voor de opnames, die naar verluidt 10.000 euro kostten en ruim vijf maanden duurden, werden onder meer figuranten en zelfs springstof gebruikt.

Het resultaat is dan ook een griezelig realistische alien-invasie, waar meerdere voorbijgangers met open ogen intuinen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
LOL! Grapjassen faken alien-invasie
Sluiten