Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 9 dec 2015 / 19:31 uur

Koppel spendeert 200K om Barbie en Ken te worden

Je moet er wat voor over hebben om op je idool te lijken. Maar als je idool Barbie of Ken is, moet je het misschien gewoon opgeven. Hoewel allang bewezen is dat de lichamen van de twee speelgoedpoppen ietwat onrealistisch zijn, spendeerde een koppel alsnog 200.000 pond om op de poppen te lijken.

Zo had de 20-jarige Anastasia Reskoss twee borstvergrotingen en neuscorrecties, bilimplantaten, lipfillers, botox en liet ze haar tanden bleken. Haar vriendje Quentin Dehar (23) liet onder andere zijn neus, lippen en wangen doen. Opvallend is dat ze de grootste bedragen uitgaven aan accessoires: Anastasia ga 84.000 pond uit aan 12 handtassen en Quentin kocht de Porsche Cayman van Ken voor 50.000 pond.

Sponsor

De obsessie begint voor beiden al vroeg: Anastasia kreeg als kind al alle Barbie’s die ze wilde hebben. Quentin is ook al jong geobsedeerd door Ken: “Ik was gek op mijn Ken-poppen. Ik had alle accessoires. Ik ben gek op zijn superdeluxe lifestyle!”, vertelt hij tegen The Mirror. Aangezien zo’n luxe lifestyle nogal prijzig is, besluit Quentin te stoppen met school en een telefoonwinkel te beginnen. Anastasia’s project wordt vooral gesponsord door haar ouders.

Toen de twee elkaar ontmoetten twee jaar geleden op de dansvloer in Saint Tropez, werden ze stapelverliefd. Zowel Quentin als Anastasia was al flink bezig met de transformatie naar hun speelgoedidool. "Ik vond in haar de Barbie die ik als Ken miste", zegt Quentin. "Hopelijk hebben we ooit onze eigen Barbie’s en Ken’s!", vult Anastasia aan. Voor nu zijn de toekomstplannen vooral nog meer operaties om nog meer op de poppen te gaan lijken.

https://twitter.com/i/status/657079380624064512

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koppel spendeert 200K om Barbie en Ken te worden
Sluiten