Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 10 dec 2015 / 15:30 uur

Kerstman verrast doof meisje met gebarentaal

Toen de Kerstman in een Amerikaans winkelcentrum een doof meisje op schoot kreeg, leek communiceren over cadeauwensen even heel lastig te worden. Maar de Kerstman kan alles.

Doof

De bebaarde goedheiligman vraag het meisje, zoals alle kinderen, wat ze graag wil hebben voor kerst. Als de moeder hem laat weten dat haar dochtertje doof is, reageert de Kerstman verrassend. Hij tikt de kleuter op haar schouder en begint in gebarentaal met haar te praten.

Glimlach

Het meisje begrijpt het meteen en legt met haar handen uit dat ze graag een step wil voor kerst. De moeder van het meisje reageert verrast, maar volgens het winkelcentrum hebben ze gewoon een hele bijzondere Kerstman in dienst. ,,Santa neemt tijd voor iedereen en probeert bij elk kind groot of klein een glimlach op het gezicht te toveren."

En dat is gelukt, en niet alleen bij het kleine meisje: inmiddels hebben al meer dan 2 miljoen mensen het filmpje bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kerstman verrast doof meisje met gebarentaal
Sluiten