Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 29 dec 2015 / 09:14 uur

Jongetje is heel blij met saus als kerstcadeau

Je hebt kinderen die nooit genoeg speelgoed hebben, en je hebt kinderen die met alles eigenlijk tevreden zijn. Het jongetje in een filmpje dat na kerst op internet verscheen, is er eentje uit de laatste categorie.

Speciaal

Op het filmpje van Keith Corbin is te zien hoe het jongetje met kerst zijn cadeautjes aan het uitpakken is. In zijn pyjama zit hij rustig zijn kersverse cadeautje uit de verpakking te halen, totdat hij ziet dat het een fles saus is voor over de biefstuk. Normaal gesproken verwacht je dat het kind helemaal zou doordraaien, maar in het geval van dit jongetje is dat allerminst zo. Hij is er namelijk ontzettend blij mee. „Ik ga dit niet delen. Dit is heel speciaal voor me”, zo zijn de woorden van het dankbare joch.

Avocado

Het is niet de eerste keer dat er filmpjes van dankbare kids opduiken op het wereldwijde web. Eerder ging ook al een filmpje viraal waarin een jochie ontzettend blij is met zijn net verkregen avocado.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongetje is heel blij met saus als kerstcadeau
Sluiten