Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 13 dec 2015 / 16:50 uur

Jongen kiest slechtste moment ooit om te spijbelen

In Nederland mag je na een middagje spijbelen het afval van het schoolplein gaan prikken, maar in het Spaanstalige land in de video (de exacte locatie is onbekend) word je meegenomen door de politie. Althans, als je even slechte timing hebt als de faalhaas in deze video.

In het filmpje is te horen en zien hoe de jongen samen met een vriendje probeert te ontsnappen uit de school. Blijkbaar is het streng beveiligd, want ze klimmen over een dikke muur. Ze lopen niet gewoon de voordeur uit.

De eerste jongen gooit zijn tas over de muur en springt die achterna, op dat moment begint zijn vriend keihard te lachen en blijft achter op het schoolterrein. Hij had de politieauto waarschijnlijk al wel gezien.

https://www.youtube.com/watch?v=tSPIEyIc_88

Het moment dat de jongen namelijk denkt zijn vrijheid te proeven vraagt meneer de agent of hij plaats wil nemen in de auto. Zijn achtergebleven vriendje komt niet meer bij. Wat er verder met de jongen is gebeurd, is niet duidelijk. Maar spijbelen, dat is ten strengste verboden in dit gebied.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen kiest slechtste moment ooit om te spijbelen
Sluiten