Puck Roest
Puck Roest Good vibes 28 dec 2015 / 15:15 uur

Jochie krijgt Playstation, blijkt blok hout

De 9-jarige Scott uit het Amerikaanse Saugus was dolblij met de Playstation die hij onder de kerstboom vond. Maar zijn blijdschap verdween al gauw op het moment dat hij de doos opende. In de verpakking zat namelijk niet een spelcomputer, maar een houten variant van de PS4.
Kristin Lundy, de stiefmoeder van Scott, plaatste een bericht en foto’s van de neppe spelcomputer op haar Facebookpagina. Volgens Lundy schreeuwde Scott dolenthousiast; „Yes! Dit is de beste kerstmis ooit! Papa, kunnen we ‘m meteen installeren?”

https://www.facebook.com/kristin.lundy.31/posts/10153950016563254

Ontroostbaar

Maar nadat het jochie de doos open maakte, barstte hij in tranen uit. Tegen 7News Boston vertelt de stiefmoeder dat Scott ontroostbaar was na het openen van de verpakking. „Hij bleef maar huilen en was compleet overstuur”, aldus Lundy. Op het houten blok stond aan de onderkant ook een schunnige tekening met een vaag bericht.

De familie heeft de neppe PS4 teruggebracht naar de winkel waarna ze direct een nieuwe spelcomputer, een extra spel en een tegoedbon van 100 dollar, zo’n 90 euro, kregen aangeboden. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. „De fout had mogelijk te maken met de distributie of de fabricatie van het product", zegt Lundy tegen het nieuwsstation.

7News Boston WHDH-TV

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jochie krijgt Playstation, blijkt blok hout
Sluiten