Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 21 dec 2015 / 14:50 uur

Jaloerse vader slaat baby dood

Een tragisch verhaal uit New York. Daar heeft een vader zijn twee maanden oude zoontje doodgeslagen. De man was jaloers op zijn kind omdat het meer aandacht van de moeder kreeg dan hijzelf.
Het verhaal dat de moeder aan de politie heeft verteld is dramatisch. De man zou op een avond bij zijn zoontje gaan kijken omdat het kind aan het huilen was. Hij zou daarbij hebben geschreeuwd dat het kind stil moest zijn. De moeder hoorde daarna een aantal doffe klappen, schrijft NY Daily News.

Toen de moeder ging kijken had het kindje grote moeite met ademen. Die avond stierf de baby. De vader dacht dat het allemaal wel meeviel en bedreigde de moeder ook nog eens toen zei in paniek raakte.
Op beeldmateriaal is te zien hoe de vermoedelijke dader met een tas, waarin het babylijkje zou zitten, naar de auto brengt. Hij zou zijn kind vervolgens hebben begraven in het bos.Het verhaal is naar boven gekomen doordat de moeder zelfmoord probeerde te plegen. Ze zag geen andere uitweg meer voor de problemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jaloerse vader slaat baby dood
Sluiten