Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 16 dec 2015 / 17:50 uur

In plaats van glühwein dit jaar Glu Gin

Het is algemeen bekend dat ondertussen heel Nederland aan de gin zit op het terras. En die ginhype is ook nog lang niet voorbij. Nadat deze zomer gin-tonic het favoriete drankje was, zal het namelijk deze winter niet glühwein, maar Glu Gin zijn! Klinkt goed!

Het gaat dus om een warmere variant van de gin-tonic die geschikt is voor de koudere dagen, zodat heel Nederland de warme wintermaanden kan doorkomen. Zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Op temperatuur komen

Het idee van de glu gin komt van Stefan Costeur, Managing Director van Ginsonline: „We merkten dat er een grote behoefte was aan een winterse gin om op temperatuur te komen tijdens koude dagen. Daarmee zijn we aan de slag gegaan.”

De Glu Gin bevat een aparte mix van ingrediënten, namelijk kaneel, kruidnagel, sinaasappel, bessen en verfijnde kruiden. Wil je het drankje nou echt goed drinken? Warm je wijnglas dan kort op, voeg vervolgens kruidnagel en appelsienzeste toe en wat suiker (voor de zoetekauwen). Proost!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In plaats van glühwein dit jaar Glu Gin
Sluiten