Metro
Metro Good vibes 18 dec 2015 / 16:47 uur

In Beeld: Bikinivoorronde Miss Universe

Tientallen van de best gelukte vrouwen ter wereld zijn momenteel in Las Vegas om zondag tijdens de Miss Universe-verkiezing te bepalen wie van hen zich de mooiste vrouw ter wereld mag noemen. Onder hen ook onze landgenote Jessie Jazz Vuijk, de huidige Miss Universe Netherlands.

Samen met kandidates uit landen van over de hele wereld mocht de 20-jarige Jessie Jazz vast in bikini over de loper in de voorrondes. En daar waren gelukkig ook fotografen bij. Wij verzamelden ruim zeventig bikinikiekjes van een groot deel van het deelnemersveld, dus je kunt jezelf een muisarm klikken.

Favorieten

Of Jessie Jazz erin slaagt zich onder de mooiste vrouwen ter wereld te scharen en de finaleronde haalt, weten we zondag. Bij de bookmakers behoort ze overigens niet tot de favorieten. De top 5 onder gokkers bestaat uit achtereenvolgens Miss Universe Australië Monika Radulovic, Miss Universe Brazilië Martina Brandt, Miss Universe India Urbashi Rautela, Miss Universe U.S.A. Olivia Jordan en Miss Universe Vietnam Pham Huong.

Wie van bovenstaande dames is jouw favoriet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In Beeld: Bikinivoorronde Miss Universe
Sluiten