J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 21 dec 2015 / 17:45 uur

Hoofddoekdragende vrouw crowdsurft bij John Coffey

De bierglasvangende zanger David Achter de Molen van John Coffey was niet alleen één van onze hoogtepunten van Pinkpop, het was ook één van de hoogtepunten van muziekjaar 2015.

Maar op de drempel van 2016 speelde de Utrechtse rockband zich opnieuw in onze kijker. Op Twitter troffen we namelijk onderstaande foto aan die fotograaf Jan Rijk zaterdagavond maakte in Gebr. De Nobel in Leiden. Nu is crowdsurfen tegenwoordig al bijna een unicum, een crowdsurfer-met-hoofddoek is helemaal een zeldzaamheid. Let ook even op de rechterarm van de vrouw.

https://www.facebook.com/917575534958086

Zo zie je maar: ongeacht welke religie je aanhangt, goede muziek herkent iedereen. We vonden trouwens ook nog bewegend beeld van de hoofddoekdragende, crowdsurfende John Coffey-fan. Je ziet haar in onderstaande video rond seconde 45 het publiek induiken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoofddoekdragende vrouw crowdsurft bij John Coffey
Sluiten