Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 18 dec 2015 / 17:50 uur

Grootste fan van Justin verandert naam naar Bieber

Er zijn de laatste tijd vele Justin Biebers fans opgestaan. Nadat de popster uit Canada hit na hit op zijn naam schreef, kunnen de hordes fans natuurlijk niet uitblijven. Maar er is één meisje die zegt de allergrootste fan van de zanger te zijn. En dat blijkt ook wel, het gaat namelijk zover dat ze haar naam heeft veranderd in Bieber.

Echtgenoot

De 22-jarige Britse gaat tegenwoordig door het leven als Gabrielle Newton-Bieber. Puur omdat het zo lijkt alsof ze met de zanger is getrouwd, zo vertelt de fan aan SWNS. „Ik noem Justin ook altijd mijn echtgenoot. Dan zeg ik tegen mensen: ‘Even wachten. Mijn echtgenoot is net op de televisie’. Zelfs mijn baas noemt mij Bieber.”

https://twitter.com/i/status/677888100811603968

Kloon

En de naamsverandering is niet de enige uiting van de liefde van Gabrielle voor de zanger. Ook slaapt de vrouw elke nacht met een levensgroot bord van JB in haar bed, is haar slaapkamer volgehangen met posters van de zanger en kleedt ze zich vaak in kleren van de popster. „Er is maar één man voor mij en dat is Justin Bieber. Of het moet een eeneiige tweeling of een identieke kloon zijn.”

Bedanken

Uiteindelijk hoopt Gabrielle door alle aandacht dat de zanger haar zal komen opzoeken, wanneer hij een concert plant in haar woonplaats Worksop. „Hem ontmoeten is mijn allergrootste droom. Ik zou hem dan willen bedanken voor alles dat hij heeft betekend voor zijn fans.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grootste fan van Justin verandert naam naar Bieber
Sluiten